McDonald’s frukostmeny

McDonald’s frukost är ett måste. Det finns många val och priser tillgängliga. McDonald’s är ett utmärkt alternativ för dem som är sena eller inte har tid att laga mat. Det här är de bästa McDonald’s frukostalternativen. Den här guiden ska hjälpa dig att göra rätt val.

McDonald’s erbjuder en mängd läckra alternativ för din måltid, inklusive ägg, korv och pannkakor. Under 2022 kommer en ny artikel att läggas till. Se till att komma tillbaka ofta för att ta reda på vad som är nytt! För mindre än $ 1 kan du fortfarande få dina frukostfavoriter som pommes frites, kycklingostburgare och hamburgare. McDonald’s frukostmeny är värt att kolla in. Det finns många läckra alternativ.

McMuffins är ett populärt val till frukost. En baconrulle eller ett ostigt baconbröd finns också. Ägg är ett måste i en McDonald’s-frukost. Du kan göra en frukostrulle för antingen en lätt måltid eller mellanmål. Det finns många variationer. För dem som vill börja dagen med något hälsosamt är den klassiska Egg McMuffin ett bra alternativ.

Varm frukost finns med McMuffin- eller McGriddle-menyerna. Du kan också göra en hälsosam version av McDonald’s frukost genom att göra ett McMuffin-recept. Du kan också välja mellan ett brett utbud av andra matalternativ. Du kan hitta många hälsosamma alternativ förutom McMuffin.

Även om timmarna på McDonald’s frukost kan variera beroende på var du befinner dig, är de i allmänhet desamma. Du kan äta frukost mellan 7:30 och 10:30 på icke-helgmorgnar. Öppettiderna i slutet av veckan är identiska, med de flesta platser som är öppna till 11:00. Du kan kolla deras webbplats för att ta reda på om de är öppna. Du kan också kontrollera deras drive-thru-timmar.

En McMuffin, även känd som Big Breakfast, är ett utmärkt alternativ för en tidig morgon. McMuffin är en utsökt frukost som innehåller fluffig äggröra och salt McDonald’s korv. Den innehåller också åttiofem kalorier. Detta är ett utmärkt alternativ för dem som inte vill känna sig mätta efter att ha ätit en tung frukost. Även om denna måltid kanske inte är för alla, är den utsökt och mättande nog för att mata hela familjen.

“Big Mac” är ett annat populärt objekt på McDonalds frukostmeny. Smörgåsen innehåller tre hotcakes med smör och sirap. Amerikansk ost, bacon och korv är påläggen. Smörgåsen innehåller kaloririkt mättat fett och stora mängder salt samt mättat fett. Den innehåller sjutton gram fett och natrium. Det finns också bara en fjärdedel teskedar fiber och en halv tesked protein. Smörgåsen innehåller mycket socker och ohälsosamma kalorier. Det är en måltid som kostar mindre än fem dollar.